RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

Nieuws

EPB Congres: Renovate the future

14/03/2017

Een oude woning renoveren volgens de nieuwe energieprestatie-eisen is geen sinecure. Daarom informeren de partners van ‘box, energiezuinige bouwschil’ u over het groeiende belang van een goede bouwschil, niet alleen in nieuwbouw- maar ook in doorgedreven renovatieprojecten. Slim – energiezuinig en duurzaam – renoveren begint bij de bouwschil, als we de waarde van de woning in stand willen houden. Een duurzame bouwschil zorgt immers voor betere energieprestaties en meer rendement op lange termijn.

Hoe kostenefficiënt is investeren in de bouwschil tijdens een renovatieproject? En wat is de invloed van goeie isolatie, raamprofielen en beglazing, luchtdichtheid, ventilatie en zonwering op een duurzame verbouwing? Op deze en andere vragen krijgt u een antwoord -onderbouwd met casestudies en praktische tips – tijdens het tweede EPB-congres.

Bezoek een Ambassador op de Renson Days

09/03/2017

Maak kennis met jouw terrasoverkapping of de gepaste zonwering voor jouw woning tijdens de Renson Days op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017.

‘Naturally Feeling Good’: comfort en welbehagen voorop in nieuwe Renson-campagne

24/02/2017

Renson maakt er een punt van om groots uit te pakken op Batibouw. En dat was dit jaar niet anders. Niet alleen de Healthbox 3.0 slimme ventilatie-unit viel er in de smaak, maar de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen gooide er ook hoge ogen met de nieuwe ‘Naturally feeling good’-campagne, waarin de interactie tussen kind en dier de hoofdrol opeist.

In primeur op Batibouw : Healthbox 3.0 – de nieuwe generatie slimme ventilatie

10/02/2017

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem. Met extra tips en personalisatiemogelijkheden per kamer, stem je de ventilatie nog beter af op je leefritme.  

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV