RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

Nieuws

Strakke buitenkamer met lamellendak en open haard in "Baksteen in de maag" op Vier

22/05/2017

Deze witte woning gelegen in een rustige Vlaamse woonwijk biedt een open leefruimte die naadloos overgaat in een strakke buitenkamer. Dankzij de buitenhaard en neerlaatbare zijelementen in de Camargue terrasoverkapping hoeven de bewoners de zomer niet langer af te wachten om van kwalitatieve buitenmomenten te kunnen genieten. Interieurarchitect Kurt Demeulemeester tekende voor het ontwerp, Holstra stond in voor de plaatsing van de Renson-terrasoverkapping.

Energiebesparend renoveren?

18/05/2017

Bij de grondige renovatie van deze privé-woning werd bewust voor een C+ ventilatiesysteem gekozen. De toevoer van verse lucht via de Invisivent raamverluchtingen genoot de voorkeur van de bewoners die sowieso ook de gewoonte hebben om ramen zo veel mogelijk open te zetten voor verluchting.

De vervuilde binnenlucht wordt dan weer gecontroleerd afgevoerd uit de natte ruimtes in huis door de Healthbox 

Healthbox 3.0 – de nieuwe generatie slimme ventilatie

15/05/2017

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem. Met extra tips en personalisatiemogelijkheden per kamer, stem je de ventilatie nog beter af op je leefritme.  

Renson Linarte: een nieuwe dimensie in esthetische gevelbekleding

09/05/2017

Op Architect@Work Kortrijk stelde Renson de Linarte verticale gevelbekleding voor het eerst voor aan een specifiek vakpubliek. Architecten kregen er tekst en uitleg bij de individuele profielen die tal van nieuwe mogelijkheden in verticale gevelbekleding met zich mee brengen. Vanwege eindeloos personaliseerbaar, onderling combineerbaar, maar zeker omdat die voortaan ook geschikt zijn voor gebogen gevels.

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV